Shopping gids Rotterdam - website - Mobile Phone

Shopping Rotterdam made easy

ROTTERDAM  –  Er komen steeds meer vragen van de nieuwsgierig naar Rotterdam-ers; ‘Waar kan ik lekker eten?’ ‘Hoe kom je bij de Hofbogen?’ ’Waarom wist ik niet dat Rotterdam zo leuk was?’ Een nieuwe tip neemt je bij je hand: ShoppinggidsRotterdam.nl.

Met de komst van deze nieuwe digitale versie van de papieren editie, is het mogelijk je trip nog beter te plannen. Initiatiefnemer Michel Uiterwijk van Miesman stelt: “Minstens net zo leuk als de grote trekkers zijn namelijk de kleine en unieke specialiteiten-zaken. Hier krijg je allerlei eigenwijze concepten voorgeschoteld, zoals in je in Londen, Berlijn of Parijs zou verwachten”.

Allereerst ligt de focus op Noord, maar er zijn genoeg ambities voor West en de rest van de stad. In de online gids staan de shops overzichtelijk ingedeeld per categorie, er is een interactieve plattegrond en ook de Rotterdamse Top Tips ontbreken niet. Bovendien komt nog deze zomer de nieuwste papieren versie uit. Met Shoppinggids Rotterdam wordt shoppen met plezier pas echt easy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *